Är du bra på .NET? Vi söker nu .NET-utvecklare

Vi söker nu en utvecklare med erfarenhet av .NET, för start omgående. Du kommer att hybridjobba med härliga och kompetenta kollegor i vårt charmiga gårdshus mitt i centrala Stockholm.

I rollen som utvecklare på DevCore ingår bland annat:

  • Att arbeta med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystems-implementationer, data-analyser och integrationer
  • Att jobba i projekt in-house tillsammans med kollegor på vårt kontor eller ute hos någon av våra kunder, antingen på plats hos kund, från vårt eget kontor eller remote
  • Att ta fram nya skräddarsydda lösningar anpassade efter kunders behov och vidareutveckling av kunders egna system

👉 Kika på vår mysiga video här

Vi arbetar med bland annat välkända plattformar som Episerver/Optimizely, Umbraco, Salseforce och SharePoint, men även skräddarsydda lösningar i ramverk som exempel React, Angular och Vue.

Arbetet varierar då kunderna som DevCore arbetar med är allt från stora giganter till mindre familjeägda bolag. Du kan därför sitta på ett stort projekt med en leveranstid på 2000 timmar vissa dagar och ett 24 timmarsprojekt andra dagar.


Vem är du?: Vi ser att du har en avslutad akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola, alternativt minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet som system- eller webbutvecklare.

Du trivs att arbeta självständigt i högt tempo och tar ansvar för dina processer. Vidare ser vi att du är driven, serviceinriktad och tycker om att arbeta både med utveckling och människor.


För att lyckas i rollen har du:

  • Relevant utbildning som systemvetare/motsvarande teknisk utbildning - alternativt minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Minst 2 års erfarenhet av objektorienterad programmering
  • Kunskap inom webbutveckling
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika CMS som till exempel Umbraco, Episerver/Optimizely eller Contentful.


Vi erbjuder dig: Hos oss får du möjligheten att kunna påverka din egen utveckling och få arbeta nära dina kollegor
Vi värdesätter balansen mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder därför ett flexibelt hybridupplägg gällande arbete på kontoret och hemifrån
Vi håller till i ett familjärt och charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm
Generösa friskvårdsförmåner och en trygg anställning
Hos oss är det högt i tak och vi har roligt tillsammans, både på och efter jobbet

Om DevCore: Vi är ett IT-konsultbolag som har funnits sedan år 2000 och har vuxit till cirka 50 anställda, med bred kompetens och en låg personalomsättning. Vi är ett ekonomiskt stabilt företag som har Soliditets AAA-rating.


DevCores team av utvecklare jobbar antingen in-house hos oss eller bistår företag som deltidskonsulter med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystems-implementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar.


DevCore har även ett team av duktiga nätverks- och supporttekniker som bistår företag med drift av deras IT-miljöer. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.


DevCore AB är en stolt partner till Microsoft, Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely och WatchGuard. Vi bygger även egna appar till Salesforce och SharePoint.


Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör av dig till vår rekryterare Sofie Nilsson på sofie.nilsson@devcore.se. Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Fler nyheter & tips

Idag välkomnar vi Gustaf till webbutvecklings-teamet!

DevCore är i stort sett alltid ute efter nya kompetenta webbutvecklare för att stärka upp i webb-teamet.

Läs mer

Vi välkomnar Yaniv som börjar som Salesforce-utvecklare idag!

Salesforce CRM växer så att det knakar och har gjort så i flera års tid nu, detta innebär ett högt tryck och fler experter krävs för att kunna hjälpa våra Salesforce-kunder på bästa sätt.

Läs mer

Förvaltning av webbplats i WordPress CMS

DevCore tar över förvaltning av webbplats för bolag inom kostrådgivning och beroendebehandling

Läs mer

Vill du ha ett roligt jobb? Eller söker du hjälp med .NET?

Hör av dig.

 

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser