Är du en driven och pratglad mötesbokare?

Vi söker nu en trevlig mötesbokare som vill bli IT-säljare framåt.

Känner du någon eller är du en driven och pratglad mötesbokare med ett genuint intresse för IT? Då har du nu chansen att börja jobba på ett fantastiskt bolag med de bästa kollegorna och även spetsa din kunskap inom IT för att kunna gå mer mot att bli IT-säljare i framtiden.

Du jobbar ifrån ett mysigt gårdshus med härliga och kompetenta kollegor i Stockholm city, nära Hötorget och Östermalmstorg.

Här hittar du annonsen!

 

Hör gärna av dig direkt till Sofie vår HR- och rekryteringsansvarig på jobb@devcore.se

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser