Är du en driven och pratglad mötesbokare?

Vi söker nu en trevlig mötesbokare som vill bli IT-säljare framåt.

Känner du någon eller är du en driven och pratglad mötesbokare med ett genuint intresse för IT? Då har du nu chansen att börja jobba på ett fantastiskt bolag med de bästa kollegorna och även spetsa din kunskap inom IT för att kunna gå mer mot att bli IT-säljare i framtiden.

Du jobbar ifrån ett mysigt gårdshus med härliga och kompetenta kollegor i Stockholm city, nära Hötorget och Östermalmstorg.

Här hittar du annonsen!

 

Hör gärna av dig direkt till Sofie vår HR- och rekryteringsansvarig på jobb@devcore.se

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser