Vi välkomnar Fredrik som ny IT-projektledare hos oss

Våra IT-projekt blir både fler och större, vilket kräver skickliga utvecklare men också bra ledare som kan styra arbetet och se till att samarbetet med kunder flyter på, därför har vi valt att anställa Fredrik.

Fredrik började hos oss idag och vi är glada att han tagit beslutet att börja arbeta med oss, han har sedan tidigare flera vänner och bekanta på DevCore. Han startar med ett par dagar i veckan för att sedan arbeta 100 % om ett par veckor.

Tidigare arbetade Fredrik som IT-chef inom nätverksinfrastruktur och nu kommer han att arbeta inom webb, nätverk men även CRM hos oss.

Våra IT-projektledare på DevCore väljer vi med omsorg, deras kompetens är avgörande för bra styrning över utveckling och kompetent styrning av IT-projekt. Det är också mycket viktigt att personerna trivs och passar in i gemenskapen på DevCore.

Vi vill att våra kunder även i framtiden skall känna sig nöjda och trygga med att vi är den bästa IT-samarbetspartnern inom områdena: webb, CRM, nätverk och Microsoft 365.

Så: -Välkommen Fredrik - och hoppas att du skall trivas hos oss! 😊

 

Är ditt bolag i behov av bättre IT-styrning eller behöver ni en IT-partner som förstår era behov?


Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser