Vi välkomnar Fredrik som ny IT-projektledare hos oss

Våra IT-projekt blir både fler och större, vilket kräver skickliga utvecklare men också bra ledare som kan styra arbetet och se till att samarbetet med kunder flyter på, därför har vi valt att anställa Fredrik.

Fredrik började hos oss idag och vi är glada att han tagit beslutet att börja arbeta med oss, han har sedan tidigare flera vänner och bekanta på DevCore. Han startar med ett par dagar i veckan för att sedan arbeta 100 % om ett par veckor.

Tidigare arbetade Fredrik som IT-chef inom nätverksinfrastruktur och nu kommer han att arbeta inom webb, nätverk men även CRM hos oss.

Våra IT-projektledare på DevCore väljer vi med omsorg, deras kompetens är avgörande för bra styrning över utveckling och kompetent styrning av IT-projekt. Det är också mycket viktigt att personerna trivs och passar in i gemenskapen på DevCore.

Vi vill att våra kunder även i framtiden skall känna sig nöjda och trygga med att vi är den bästa IT-samarbetspartnern inom områdena: webb, CRM, nätverk och Microsoft 365.

Så: -Välkommen Fredrik - och hoppas att du skall trivas hos oss! 😊

 

Är ditt bolag i behov av bättre IT-styrning eller behöver ni en IT-partner som förstår era behov?


Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser