microsoft azure laptop microsoft 365

Viktigt att agera nu för att få din organisations data från Teams, Microsoft 365 och Azure, att hanteras i Sverige.

Azure och Microsoft 365 har ett sista datum för agerande som vi vill uppmärksamma dig på.

31/5 är sista möjligheten att anmäla flytt av din organisations Microsoft 365-data. Er data kan då migreras från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnats i Sverige, om anmälan sker senast sista maj annars försvinner möjligheten att göra det framåt!

Har du inte själv access så meddela berörd person inom din organisation. Data som kan migreras gäller Microsoft 365, SharePoint Online, Exchange och Teams med mera. Du ansöker genom att bocka i ”I want my organization’s core customer data at rest to migrate to Sweden” i din organisations Microsoft 365 admin center.

Mer från Microsoft om hur du begär din dataflytt

 

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna med allt inom Microsoft 365, SharePoint, Azure, Teams och Exchange och som IT-konsulter inom Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely samt generell utveckling förstås.

Hör gärna av dig direkt till vår VD David på: info@devcore.se det går också jättebra att ringa kontoret på 08-24 40 30. Vi hjälper gärna till. 😊

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser