microsoft azure laptop microsoft 365

Viktigt att agera nu för att få din organisations data från Teams, Microsoft 365 och Azure, att hanteras i Sverige.

Azure och Microsoft 365 har ett sista datum för agerande som vi vill uppmärksamma dig på.

31/5 är sista möjligheten att anmäla flytt av din organisations Microsoft 365-data. Er data kan då migreras från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnats i Sverige, om anmälan sker senast sista maj annars försvinner möjligheten att göra det framåt!

Har du inte själv access så meddela berörd person inom din organisation. Data som kan migreras gäller Microsoft 365, SharePoint Online, Exchange och Teams med mera. Du ansöker genom att bocka i ”I want my organization’s core customer data at rest to migrate to Sweden” i din organisations Microsoft 365 admin center.

Mer från Microsoft om hur du begär din dataflytt

 

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna med allt inom Microsoft 365, SharePoint, Azure, Teams och Exchange och som IT-konsulter inom Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely samt generell utveckling förstås.

Hör gärna av dig direkt till vår VD David på: info@devcore.se det går också jättebra att ringa kontoret på 08-24 40 30. Vi hjälper gärna till. 😊

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser