Nu söker vi en IT-projektledare, känner du någon?

Vi på DevCore söker nu efter en projektledare inom IT, för en heltidsanställning med start omgående.

Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm. Här kommer du att få arbeta efter egna initiativ och få möjligheten att påverka ditt arbete och din egen utveckling.

I rollen som projektledare på DevCore ingår bland annat:

  • Att leda och planera pågående projekt (resurs-, tids- och kostnadsplanering)
  • Att ansvara för uppföljning, budget och organisering av projekten
  • Att vara kontaktpersonen för kunder och leverantörer
  • Att utveckla digitala tjänster för att stödja nya och integrerade kundlösningar

Vem är du?

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av projektledning och vana av att driva dina egna projekt i hamn. Du är driven, strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad. Vidare ser vi även att du trivs att jobba nära i team och har god ledarskapsförmåga. Vi värdesätter att du tar till dig av nya idéer och har en vilja av att dela med dig av dina kunskaper till teamet. Vi ser även att du kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i högt tempo.


Saknar du fart och fläkt, familjär stämning och utvecklande arbetsuppgifter på ditt nuvarande arbete? Det saknas inte hos oss!


För att lyckas i rollen har du:

Antingen relevant utbildning inom IT/data/teknik, gärna systemvetare eller motsvarande
Alternativt erfarenhet av projektledning inom webb, intranät eller CRM
Ett intresse och en god teknisk förståelse för IT och digitala lösningar
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att kunna påverka din egen utveckling och få arbeta nära dina kollegor. Vi värdesätter balansen mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder därför ett flexibelt hybridupplägg. Vi håller till i ett familjärt och charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder även generösa friskvårdsförmåner till våra anställda och en trygg anställning. Hos oss är det högt i tak och vi har roligt tillsammans, både på och efter jobbet.

 

Om DevCore

Vi är ett IT-konsultbolag som har funnits sedan år 2000 och har vuxit till cirka 45 IT-konsulter, med bred kompetens och en låg personalomsättning. Vi är ett ekonomiskt stabilt företag som har Soliditets AAA-rating. DevCore Utveckling bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services). DevCore Drift bistår företag med drift av deras IT-miljö. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.

DevCore AB är en stolt partner till Microsoft, Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely och WatchGuard. Vi bygger även egna appar till Salesforce och SharePoint.

 


Har du frågor om tjänsten eller om oss?

Hör av dig till vår rekryterare Sofie Nilsson på sofie.nilsson@devcore.se. Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser