Förvaltning av webbplats i WordPress CMS

DevCore tar över förvaltning av webbplats för bolag inom kostrådgivning och beroendebehandling

Kundens "hemsida" eller företagssajt är byggd i WordPress CMS med en webbshops-plugin och CRM-lik plugin som hanterar alla deras kunder och tjänster.

Det är alltid kul med nya uppdrag, stora som små, där vi förvaltar en webbplats och eventuellt även står för hosting. Samt att över tid hjälpa till med ytterligare förbättringar som är bra att utföra och att komma med nya idéer samt att vara med i planeringen inför eventuella framtida projekt.

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Behöver du hjälp med webb?

Kontakta oss.

 

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser