Har ditt företag missat er SharePoint-plattform och i stället köpt en extern tjänst för intranät eller dokumenthantering?

Externa tjänster är dyrare och mindre flexibla än de system som ni redan har tillgång till i er organisation. Om ni redan har köpt in externa tjänster så går det att förändra framåt förstås, då är det bra att veta vad SharePoint kan göra för din organisation.

SharePoint är en kraftfull plattform som används till intranät och hela företagets informationsflöde. SharePoint nyttjas även som dokumenthanteringslösning samt som portal till fler tjänster och verktyg i er organisation. Både Teams och OneDrive använder SharePoint för lagring av dokument.

Det går även bygga nya användbara applikationer i SharePoint som hjälper till i det dagliga arbetet, som exempelvis avtalshantering eller ärendehantering.

Microsoft 365 med Teams, intranät och SharePoint har full integration med Office-appar och Outlook. Integrationer kan också skapas till massvis av andra appar, tjänster och system som en verksamhet behöver.

Så, innan ni står för ett nytt inköp av ett externt system, kika närmare på vad ni redan har tillgång till i er organisation. SharePoint är en del av Microsoft 365 (tidigare Office 365) där även Teams, Office-appar, OneDrive molnlagring, Outlook och Exchange ingår.

 

Vi hjälper bolag att få ett bättre samarbete med SharePoint, Teams och intranät som Microsoft 365-konsulter.

 

Vill du veta mer? Eller behöver ni hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser