Har ditt företag missat er SharePoint-plattform och i stället köpt en extern tjänst för intranät eller dokumenthantering?

Externa tjänster är dyrare och mindre flexibla än de system som ni redan har tillgång till i er organisation. Om ni redan har köpt in externa tjänster så går det att förändra framåt förstås, då är det bra att veta vad SharePoint kan göra för din organisation.

SharePoint är en kraftfull plattform som används till intranät och hela företagets informationsflöde. SharePoint nyttjas även som dokumenthanteringslösning samt som portal till fler tjänster och verktyg i er organisation. Både Teams och OneDrive använder SharePoint för lagring av dokument.

Det går även bygga nya användbara applikationer i SharePoint som hjälper till i det dagliga arbetet, som exempelvis avtalshantering eller ärendehantering.

Microsoft 365 med Teams, intranät och SharePoint har full integration med Office-appar och Outlook. Integrationer kan också skapas till massvis av andra appar, tjänster och system som en verksamhet behöver.

Så, innan ni står för ett nytt inköp av ett externt system, kika närmare på vad ni redan har tillgång till i er organisation. SharePoint är en del av Microsoft 365 (tidigare Office 365) där även Teams, Office-appar, OneDrive molnlagring, Outlook och Exchange ingår.

 

Vi hjälper bolag att få ett bättre samarbete med SharePoint, Teams och intranät som Microsoft 365-konsulter.

 

Vill du veta mer? Eller behöver ni hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser