Är du också i behov av nytt eller flytt av avtalshanteringssystem?

Ny installation eller flytt av äldre dokument? Här berättar vi mer om hur vi hjälpte en kund med att installera ett nytt system för avtalshantering och migrera över deras äldre avtal.

Kunden, som arbetar inom välfärdsteknik, behövde hjälp då ett av deras bolag skulle brytas loss från ett annat, de behövde hjälp att separera de två bolagen åt. Vi installerade då ett nytt avtalshanteringssystem som var snarlikt deras tidigare applikation (som vi implementerat för det tidigare bolaget). Innan installationen såg vi till att registrera en ny ägare i Microsoft 365 Business Suite.

Våra applikationer för avtalshantering och andra appar är byggda i plattformen SharePoint och fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.

Ett nytt avtalsarkiv sattes upp i kundens nya IT-miljö för att korrekt kunna separera de olika verksamheterna åt, vi passade även på att uppdatera till den senaste versionen.

Utöver implementeringen av det nya avtalshanteringssystemet så flyttade vi även över de digitala avtal och kontrakt som fanns inscannade eller sparade sedan tidigare till den nya ytan.

Arbetet gick smidigt och utfördes av en av våra SharePoint-arkitekter, vi implementerar ofta SharePoint-applikationer av olika slag för våra kunder, som fungerar på intranät eller som används med exempelvis Teams.

 

Behöver ditt bolag också hjälp med avtalshantering?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser