ikon signerat dokument och en kvinna med en laptop i knät

Är du också i behov av nytt eller flytt av avtalshanteringssystem?

Ny installation eller flytt av äldre dokument? Här berättar vi mer om hur vi hjälpte en kund med att installera ett nytt system för avtalshantering och migrera över deras äldre avtal.

Kunden, som arbetar inom välfärdsteknik, behövde hjälp då ett av deras bolag skulle brytas loss från ett annat, de behövde hjälp att separera de två bolagen åt. Vi installerade då ett nytt avtalshanteringssystem som var snarlikt deras tidigare applikation (som vi implementerat för det tidigare bolaget). Innan installationen såg vi till att registrera en ny ägare i Microsoft 365 Business Suite.

Våra applikationer för avtalshantering och andra appar är byggda i plattformen SharePoint och fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.

Ett nytt avtalsarkiv sattes upp i kundens nya IT-miljö för att korrekt kunna separera de olika verksamheterna åt, vi passade även på att uppdatera till den senaste versionen.

Utöver implementeringen av det nya avtalshanteringssystemet så flyttade vi även över de digitala avtal och kontrakt som fanns inscannade eller sparade sedan tidigare till den nya ytan.

Arbetet gick smidigt och utfördes av en av våra SharePoint-arkitekter, vi implementerar ofta SharePoint-applikationer av olika slag för våra kunder, som fungerar på intranät eller som används med exempelvis Teams.

 

Behöver ditt bolag också hjälp med avtalshantering?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Läs mer

5 sätt som CRM-system löser dina företagsproblem

Är du nyfiken på hur CRM-system löser ditt företags utvecklings- & tillväxtproblem? Vi skrev tidigare om vilka utmaningar våra kunder har haft som bromsat deras tillväxt och utveckling, innan användandet av ett Customer Relationship Management-system. Här kommer istället fem lösningar på de vanligaste problemen.

Läs mer

DevCore hostar Umbraco CMS åt digital redovisningsfirma

Nytt avtal ingått mellan DevCore och och en redovisningsfirma i Stockholm att hosta deras webbplats i Umbraco CMS. Avtalet omfattar hosting av Windowsserver med ingående standardtjänsteroch och tilläggstjänster.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser