Är du också i behov av nytt eller flytt av avtalshanteringssystem?

Ny installation eller flytt av äldre dokument? Här berättar vi mer om hur vi hjälpte en kund med att installera ett nytt system för avtalshantering och migrera över deras äldre avtal.

Kunden, som arbetar inom välfärdsteknik, behövde hjälp då ett av deras bolag skulle brytas loss från ett annat, de behövde hjälp att separera de två bolagen åt. Vi installerade då ett nytt avtalshanteringssystem som var snarlikt deras tidigare applikation (som vi implementerat för det tidigare bolaget). Innan installationen såg vi till att registrera en ny ägare i Microsoft 365 Business Suite.

Våra applikationer för avtalshantering och andra appar är byggda i plattformen SharePoint och fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.

Ett nytt avtalsarkiv sattes upp i kundens nya IT-miljö för att korrekt kunna separera de olika verksamheterna åt, vi passade även på att uppdatera till den senaste versionen.

Utöver implementeringen av det nya avtalshanteringssystemet så flyttade vi även över de digitala avtal och kontrakt som fanns inscannade eller sparade sedan tidigare till den nya ytan.

Arbetet gick smidigt och utfördes av en av våra SharePoint-arkitekter, vi implementerar ofta SharePoint-applikationer av olika slag för våra kunder, som fungerar på intranät eller som används med exempelvis Teams.

 

Behöver ditt bolag också hjälp med avtalshantering?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser