DevCore söker drivna Salesforce-utvecklare till vårt grymma Salesforce team vi är Salesforce Partner sedan 2011

DevCore växer och vi söker drivna Salesforce-utvecklare till vårt grymma Salesforce team!

Om rollen: Som Salesforce-utvecklare arbetar du ofta projektbaserat mot kund med ett, till ett par, projekt som löper parallellt.

Vi har mycket starkt fokus på utveckling och har byggt integrationer mellan i princip alla olika sorters system samt även mycket avancerade lösningar för stora som små bolag. Vi jobbar främst med Sales Cloud, Service Cloud, Community och Pardot.

Om dig: Gillar du affärer, processer och programmering? Har du 2+ års erfarenhet av Salesforce samt utveckling och några certifieringar? Har du arbetat med integrationer och implementationer? Vill du få dagliga utmaningar samt spännande utvecklingsmöjligheter? Vill du ha sköna kollegor och riktigt kul på jobbet? Om ovan alternativ stämmer på dig så sök jobbet nu! 😊 Vill du ha trista kollegor och tråkigt på jobbet? Sök ej! 😉

Om oss: DevCore är Salesforce Partner sedan 2011. Vi är 50 anställda som alla i normala fall arbetar från vårt kontor i Stockholm City eller hos våra kunder. Vi har ett öppet och familjärt klimat, med högt i tak, där vi gärna umgås på fritiden. Det är en platt organisation med nära mellan idé och exekvering. Frånsett Salesforce är vi även experter på samt partners till Episerver, SharePoint och Umbraco.

Sök jobbet på: jobb@devcore.se

Läs mer om: Senaste nyheterna och ett urval av våra uppdrag.

Hur vi har det på huvudkontoret vid Hötorget och hur vi jobbar med välgörenhet.

Fler nyheter & tips

Visa upp info från externa system direkt för medarbetare på intranätet

En av våra kunder ville ha hjälp att visa upp aktuella rekryteringsannonser och onboarding-information på startsidan på intranätet. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system, vi byggde integrationer.

Läs mer

Bolag ville byta ut sitt CRM – vi såg då istället till att få ut fulla värdet av investeringen

Vår kund inom mekanik- och elektronik-industrin hade Salesforce CRM sedan tidigare men var på väg att byta ut det. Vi fick då chansen att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre arbetssätt och processer, så att de i stället fick ut fulla värdet av sin investering och gladeligen ville fortsätta med sitt Salesforce CRM.

Läs mer

Vilket CMS är din favorit?

Nu vill vi veta vilket Content Management System du föredrar i CMS-djungeln.

Läs mer

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser