DevCore söker drivna Salesforce-utvecklare till vårt grymma Salesforce team vi är Salesforce Partner sedan 2011

DevCore växer och vi söker drivna Salesforce-utvecklare till vårt grymma Salesforce team!

Om rollen: Som Salesforce-utvecklare arbetar du ofta projektbaserat mot kund med ett, till ett par, projekt som löper parallellt.

Vi har mycket starkt fokus på utveckling och har byggt integrationer mellan i princip alla olika sorters system samt även mycket avancerade lösningar för stora som små bolag. Vi jobbar främst med Sales Cloud, Service Cloud, Community och Pardot.

Om dig: Gillar du affärer, processer och programmering? Har du 2+ års erfarenhet av Salesforce samt utveckling och några certifieringar? Har du arbetat med integrationer och implementationer? Vill du få dagliga utmaningar samt spännande utvecklingsmöjligheter? Vill du ha sköna kollegor och riktigt kul på jobbet? Om ovan alternativ stämmer på dig så sök jobbet nu! 😊 Vill du ha trista kollegor och tråkigt på jobbet? Sök ej! 😉

Om oss: DevCore är Salesforce Partner sedan 2011. Vi är 50 anställda som alla i normala fall arbetar från vårt kontor i Stockholm City eller hos våra kunder. Vi har ett öppet och familjärt klimat, med högt i tak, där vi gärna umgås på fritiden. Det är en platt organisation med nära mellan idé och exekvering. Frånsett Salesforce är vi även experter på samt partners till Episerver, SharePoint och Umbraco.

Sök jobbet på: jobb@devcore.se

Läs mer om: Senaste nyheterna och ett urval av våra uppdrag.

Hur vi har det på huvudkontoret vid Hötorget och hur vi jobbar med välgörenhet.

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser