Get your free ticket today umbraco codegarden

Umbraco Codegarden startar idag 9-11 juni, öppet för alla!

Idag startar Umbraco Codegarden 2021 och håller på till och med 11 juni. I år är Codegarden gratis och öppet för alla. En unik upplevelse och ett perfekt tillfälle för dig, och ditt team, att ta reda på de senaste innovationerna och inspireras av nya idéer!

Idag startar Umbraco Codegarden 2021 och håller på till och med 11 juni.

I år är Codegarden gratis och öppet för alla. En unik upplevelse och ett perfekt tillfälle för dig, och ditt team, att ta reda på de senaste innovationerna och inspireras av nya idéer!

Codegarden inleds idag med Pre-Party och Umbraco Awards och följs av två dagar fullspäckade med spännande samtal (10-11 juni) och Package Awards.

Oavsett om du har använt Umbraco CMS tidigare, eller inte, är Codegarden öppet för alla och ger relevant branschinsikt. Umbracos talare kommer att ge information om alltifrån molnprogramvara till ASP. NET Core 5 till tillgänglighet. Codegarden är en intressant upplevelse för både utvecklare, kreativa och företagare, så konferensagendan kommer att ha något på menyn för alla.

 

DevCore är Umbraco Gold Partner sedan 2017, och vi kommer självklart att vara på plats under Umbraco Codegarden 2021.



Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser