Epi Optimizely

Episerver byter namn till Optimizely, vad händer nu?

Episerver byter namn till Optimizely. Namnbytet sker efter sommaren och är en följd av Episervers förvärv av Optimizely förra året. Bolaget ser en starkt växande marknad inom digitala kundupplevelser, där möjligheten till optimering över flera kanaler efterfrågas allt mer.

Episerver har under en lång tid dominerat den svenska marknaden men har under senare år, av naturliga skäl, baserat på en relativt mättad och mycket mindre marknad, skiftat sitt fokus mot den amerikanska marknaden.

Vad innebär då detta tydliga skifte där Episerver även byter ut sitt, i svenska mått sett, mycket välkända varumärke till ett närmast okänt varumärke för oss och er?

Vi har tittat på detta och haft ett antal samtal och diskussioner under åren som gått och enligt oss är det naturligtvis bättre att Episerver blir starkare även på den amerikanska marknaden och att ett starkare produktutbud och varumärke ska göra så att även ni och vi ska kunna få mer möjligheter i framtiden.

Oavsett vilket – om ni har frågor eller funderingar, kring detta, så hör gärna av er till oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till. Vi kommer framöver även att informera om fler frågor och svar här.

Vi på DevCore ser fram emot många år till som stabil partner till Optimizely och det stora nöjet att få fortsätta arbeta vidare med våra fantastiska kontakter och vänner på f.d. Episerver!

Hälsningar David med Team!

Vi skrev om detta idag på vår LinkedIn-sida för att ge vår uppskattning till våra vänner på f.d. Episerver, och vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Optimizely!

För fler frågor och svar hänvisar Episerver till sin FAQ gällande namnbytet. Den hittar ni här.

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Vill du prata mer om namnbytet? Har du funderingar kring detta eller vill du ha CMS-hjälp? - Kontakta oss!

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser