I januari fick DevCore in flera härliga mail från kunder

Förra månaden var det flera kunder som hörde av sig med trevliga omdömen om oss, det uppskattar vi verkligen att få höra. Har du också någon feedback att ge oss så vill vi gärna höra det för att bli glada och nöjda eller för att lära oss om vad vi borde bli bättre på.

Första omdömet kommer från en Episerver-kund som vi nyligen tagit över från ett annat bolag:

”Av så många olika skäl vill jag bara nämna att det känns otroligt bra att vara kund hos er, tack! Gillar arbetet du gör för oss (David) och du är en väldigt bra ambassadör för DevCore (inkluderar även Petter och Daniel) 😊”

Nästa omdöme kommer från en myndighet som vi har byggt en ny webbplats i Episerver till samt byggt och fortsatt bygger ett nytt intranät i SharePoint:

”Jag vill att du ska veta att jag tycker samarbetet fungerat mycket bra med er under åren. Vi har alltid fått bra hjälp både i planerade och i akuta situationer. Dina konsulter levererar vad de säger, de tar egna initiativ och kommer med bra förslag på lösningar. Förra veckan slog jag rekord i kontakter med er - Marcus, Jonas, Patrik, Per och Kalle och jag vill hälsa att jag är nöjd över hur bra och enkelt det alltid är med er.”

Det tredje omdömet kommer från ett vårdbolag där vi byggt och designat en ny web site i Episerver:

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team” och ”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Vi kan inte annat att tacka för de varma orden!

 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er? 

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser