Devcore och Partner vinner Episerver-upphandling

Devcore har 7 Episerver-certifierade utvecklare och ytterligare ett antal konsulter som arbetar med Episerver på daglig basis.

Det ska bli jättekul att få göra ytterligare ett nyutvecklingsprojekt i Episerver och det är alltid roligt när vi vinner en upphandling mot många andra duktiga företag.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för ert företag?

Kontakta då oss på info@devcore.se eller kontakta vår VD David Goldman på telefon 08-244030.

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser