Devcore Australien får sitt första EpiServer-uppdrag

Devcores Systerbolag i Australien får med hjälp av Devcore Sveriges konsulter ett EpiServer uppdrag åt stor telekomkund.

DevCore etablerade i december 2012 ett dotterbolag i Australien med Fokus på Episerver CMS. Fredrik Börjesson startade DevCore kontoret i Sydney.

Fredrik är bosatt i Sydney sedan 2005 där han tidigare varit med och startat upp den lokala verksamheten för Pointsec, ett svenskt IT bolag som senare förvärvades av IT säkerhetsjätten Check Point.

Fredrik har haft flera chefsbefattningar b.la. inom marknadsföring och försäljning för Pointsec och Check Point med Asia Pacific som ansvarsområde, han har arbetat i IT branschen sedan 1996.

"För DevCore betyder expansionen till Australien inte bara en etablering på en ny växande marknad, utan även framöver ökad fokus på våra produkt och tjänstelösningar.

Vår förmåga att på kort tid leverera och underhålla komplexa lösningar stärks med konsulter i olika tidzoner, en fördel för både våra svenska och australienska kunder" säger David Goldman, VD DevCore AB. 

"Den australienska marknaden är spännande då flera marknadssegment genomför mycket stora IT förändringar med stort fokus på avancerade webblösningar. Med DevCores kunskap och erfarna konsulter inom Episerver finns det mycket goda möjligheter för oss att snabbt växa, både inom konsulttjänster samt produkt och tjänstelösningar" säger Fredrik, VD för DevCore Pty Ltd.

För mer information om vår verksamhet i Australien se www.devcore.com.au

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser