Devcore Australien får sitt första EpiServer-uppdrag

Devcores Systerbolag i Australien får med hjälp av Devcore Sveriges konsulter ett EpiServer uppdrag åt stor telekomkund.

DevCore etablerade i december 2012 ett dotterbolag i Australien med Fokus på Episerver CMS. Fredrik Börjesson startade DevCore kontoret i Sydney.

Fredrik är bosatt i Sydney sedan 2005 där han tidigare varit med och startat upp den lokala verksamheten för Pointsec, ett svenskt IT bolag som senare förvärvades av IT säkerhetsjätten Check Point.

Fredrik har haft flera chefsbefattningar b.la. inom marknadsföring och försäljning för Pointsec och Check Point med Asia Pacific som ansvarsområde, han har arbetat i IT branschen sedan 1996.

"För DevCore betyder expansionen till Australien inte bara en etablering på en ny växande marknad, utan även framöver ökad fokus på våra produkt och tjänstelösningar.

Vår förmåga att på kort tid leverera och underhålla komplexa lösningar stärks med konsulter i olika tidzoner, en fördel för både våra svenska och australienska kunder" säger David Goldman, VD DevCore AB. 

"Den australienska marknaden är spännande då flera marknadssegment genomför mycket stora IT förändringar med stort fokus på avancerade webblösningar. Med DevCores kunskap och erfarna konsulter inom Episerver finns det mycket goda möjligheter för oss att snabbt växa, både inom konsulttjänster samt produkt och tjänstelösningar" säger Fredrik, VD för DevCore Pty Ltd.

För mer information om vår verksamhet i Australien se www.devcore.com.au

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser