Färdiga företagslösningar för SharePoint, Teams och Microsoft 365

Skalbara program som löser administrationen, hanteringen av ärenden och dokument med mera. Utför tjänster säkert, enkelt och kostnadseffektivt i er verksamhet.

Flexibla, skalbara och kostnadseffektiva lösningar

DevCore har byggt och utvecklat flera moderna och användbara system som hjälper företag och organisationer med olika typer av uppgifter beroende på behov och krav. Programmen fungerar i SharePoint Microsoft (Office) 365 och kan användas direkt i Teams och via intranätet.

 

 

Fördelarna med DevCores färdiga applikationer för företag är att de fungerar direkt i SharePoint, Teams och Microsoft 365. Lösningarna implementeras i er organisations befintliga IT-miljö.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. Våra program är skalbara och anpassas för att möta era behov idag och i framtiden, detta gör det mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Det är enkelt att ansluta till, komma åt och redigera i systemen på arbetsplatsen, hemmakontoret, hemifrån via webbläsaren, intranätet, mejlen, jobbkalendern och Microsoft Teams. Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag så har ni alltså Microsoft 365 redan som produktivitetslösning i er organisation.

Vill ni veta mer? Se en demo?

Få mer info om en bra lösning som passar era behov. Kontakta oss!

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!