DevCore är Umbraco Gold Partner

Vi är certifierade Umbraco-utvecklare och vi var det andra företaget i Sverige att bli Umbraco guldpartner 2017. Vi kan hjälpa er med "everything Umbraco" och mer därtill.

DevCore är Umbraco Certified Gold Partner, det innebär att vi har ett nära samarbete med Umbracos egna utvecklare. Vi har tillgång till den senaste informationen kring Umbraco samt full support från Umbraco - för att kunna ge våra kunder det senaste tekniska stödet och de mest kreativa, unika och bästa lösningarna.

 

 

Att vara Umbraco Gold Partner är det självklara valet för oss och fundamentalt för att vi ska kunna vara så effektiva och produktiva som möjligt i vårt arbete.

 

DevCore är Umbraco-experter

Som kund kan du alltid känna dig trygg genom att DevCore samarbetar med några av de största förmågorna bakom Umbraco CMS. Ni får då den allra bästa grunden för era projekt.

För att bli Umbraco Gold Partner är det ett krav att ha färdigheter i Umbraco CMS och DevCore har 15 certifierade konsulter, vi är Umbraco-experter, med lång erfarenhet. Vi tar över befintliga projekt, eller startar helt nya. Både för privat samt offentlig sektor.

Vi är uppdaterade med den senaste kunskapen inom Umbraco och vi är Umbraco Certified Master-utvecklare.

Kontakta oss gärna för hjälp med Umbraco CMS och mer info om aktuella kundcase samt referenser av olika slag.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!