Episerver

Episerver CMS och DevCore som utvecklare

Episerver CMS är ett Content Management System utvecklat för att på enklaste sätt publicera material.
Episerver har en kraftfull men lättanvänd WYSIWYG-editor där redaktörer snabbt och enkelt kan anpassa och publicera sitt material med stöd för hantering av Responsiva siter och inbyggda funktioner för att på ett bättre sätt kunna se hur en sida kommer se ut både i telefon, ipad och på webben.

Kombinerat med Episervers övriga produkter kan du även styra din sociala närvaro på internet, hantera nyhetsbrev, skapa en webbshop och integrera episerver till olika CRM-system.

Episerver har ett välbyggt språkstöd som gör det enkelt att tillhandahålla en internationell hemsida för både stora och små bolag. I Episerver kan du även anpassa innehållet för olika målgrupper, favoritanvändare m.m.

Episerver har ett lättmodererat rättighetssystem, en integration till Active Directory och ett enkelt filsystem som underlättar arbetet för både administratörer och redaktörer.

Episerver-moduler

Det finns ytterligare moduler att använda sig av som t.ex. Episerver Composer, Episerver Relate, Episerver Commerce och EpiStore som ger redaktör och siten mycket mer möjligheter att dynamiskt lägga till innehåll, dokumentlistor, integrationer, webbshopsfunktionalitet m.m.

Tillämpningar på Episerver

Episerver CMS har många olika möjligheter och utöver ditt vanliga CMS för din site eller för ett intranät kan det användas för kundrelationer, bloggar och integreras med säljstöd som t.ex. Salesforce och SuperOffice.

Certifierade Episerver-utvecklare

DevCore har stor erfarenhet av konsultarbete som Episerver-utvecklare. Vi har 11 certifierade Episerver-konsulter och har utfört projekt och utveckling i både Episerver CMS 5, Episerver CMS 6, EpiServer CMS 7, EPistore, Episerver Commerce, Episerver Relate, Composer m.m.

Som certifierade Episerver-utvecklare har vi skapat, vidareutvecklat och integrerat Episerver för både enkla installationer och extremt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål.

 

Till vår partnerprofil hos Episerver: https://www.optimizely.com/partners/solution/devcore/

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!