Attestering i SharePoint

Ta kontroll och få bekräftat att medarbetare har läst och godkänt aktuella och nödvändiga dokument.

DevCore Attest är en färdig attesteringslösning som underlättar verksamheten. För en organisation är det viktigt att vara insatt i sin information samt kunna bevaka vilka medlemmar som har tagit del av betydelsefulla meddelanden och direktiv. DevCore Attest hjälper företag att enkelt ta reda på vilka som har läst och godkänt viktig information som dokument där man beskriver interna rutiner, riktlinjer, principer och annat som behöver gå ut till företagets medarbetare. En anställd kan tydligt se vad som ska attesteras t.ex. via sin startsida på intranätet.

Attesteringslösningen har flera smarta funktioner för administratörer, det går lätt att skicka ut notifieringar samt påminnelser till aktuella personer, man har tillgång till historik och filversioner, dokumenten lagras och hanteras centralt i dokumentbiblioteket m.m.

Mina attester - Attesterade - svensk.PNG

DevCore Attestering fungerar direkt i SharePoint, Teams och Microsoft 365. Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. DevCore Attestering, och våra andra programvaror, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden, detta gör att det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Det är enkelt att ansluta till, komma åt och redigera i systemet på arbetsplatsen, hemmakontoret, hemifrån via webbläsaren, intranätet, mejlen, jobbkalendern och Microsoft Teams. Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag, så har ni alltså Microsoft 365 redan som produktivitetslösning i er organisation.

Möjligheter med DevCore Attest

  • Lätt att tilldela, notifiera och påminna medarbetare om dokument som ska attesteras.
  • Notifiera medarbetare när signerade dokument har uppdaterats med ny information.
  • Samlad info om vilka medarbetare som har attesterat vilka dokument och versioner, när det har skett och historik.
  • Lagra och hantera dokument centralt och säkert i SharePoints dokumentbibliotek.
  • Information om användarna finns redan tillgängligt i SharePoints Active Directory-integration.
  • Välja att publicera dokument till utvalda grupper eller till enskilda indivder.

Med mera!

 

Vill ni veta mer? Se en demo?

Få mer info om en bra lösning som passar era behov. Kontakta oss!

För användare i er organisation

Presentation på startsidan.

 

En medarbetare kan tydligt se vilka dokument som är aktuella, för honom eller henne, att attestera direkt på intranätets startsida. Enbart dokument som är aktuella för just den medarbetaren syns där. Det kan vara viktig info till nyanställd innan de börjar tjänstgöra, uppdaterade riktlinjer för alla på bolaget eller andra dokument som medlemmar behöver medge att de har tagit del av och förstått.

När ett dokument har blivit attesterat, försvinner det från användarens lista över aktuella dokument, det går dock lätt att se vilka dokument man har attesterat eller ta del av dessa på nytt, genom några musklick. Där finns även upplysningar som datum, version av dokumentet man har godkänt.

 

(exempelbild DevCore Attest)

Attestera dokument dialogruta - svensk.PNG

För admins och ansvariga i er organisation

(exempelbild DevCore Attest)

 

En administratör kan enkelt kontrollera och bestämma vilka personer och/eller avdelningar som skall attestera vilka filer och dokument, personer kan lätt sökas upp i den sökfunktionen som är integrerad i SharePoint. En tydlig överblick ges också över vilka som har tagit del av filerna, men även de som inte har tagit del av dem ännu.

I administrationsvyn kan man även se historik, version som är attesterad, tid och datum för olika medarbetares attesteringar. Om ett dokument ändras kan man lätt notifiera de som behöver ta del av den nya informationen. Påminnelser går även ut till de personer som har glömt eller struntat i att attestera sina dokument.

 

(exempelbild DevCore Attest)

Admin - användarsök - svensk.PNG

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!