Nyheter & tips

Ta reda på de senaste IT-tipsen, vad våra kunder vill ha, vad våra partners gör och vad som händer på DevCore.

Letar du efter något specifikt? Sök här!

Nytt avtal: Excel-ersättare för att kontrollera order och kundinfo i SharePoint

DevCore bygger en specialanpassad lösning i SharePoint åt ett bolag i återvinningsbranschen, lösningen fungerar som Excel-ersättare och hjälper till a

Läs mer

Vill du också ha en ny terass? - Skaffa DevCores Avtalshantering

Vad kan du få eller vad missar du just nu för att du inte har koll på dina avtal? Vi lyckades förhandla fram nya terrasser och ett nytt kök tack vare DevCores Avtalshantering, utan notifikationerna hade vi säkerligen missat det.

Läs mer

Nytt avtal: skapa intranät för företags strukturkapital

DevCore skapar ett nytt flexibelt intranät i SharePoint Online (Microsoft 365) åt ett multinationellt utbildningsföretag, projektet innebär att organisera verksamhetens interna strukturkapital.

Läs mer

Nytt avtal: Förstudie om Salesforce CRM som lösning för mediehus

Målet med förstudien är att säkerställa att Salesforce CRM kan ersätta kundens egenbyggda CRM för kundhantering, subscription management, marketing automation och att kunna hantera, förbättra och effektivisera organisation, system, marknadsaktiviteter och rapportering.

Läs mer

DevCore är hemkomna från en helg i skärgården

Vi tog med oss hela företaget ut i Stockholms skärgård, resan gjorde vi för att umgås och ha kul men även för att slå våra kloka huvuden ihop, ta del av bilderna och info om resan här.

Läs mer

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Läs mer

Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Läs mer

Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Läs mer

Hjälp med SharePoint-migrering? Ett kvitto på att DevCore hjälper organisationer oavsett storlek

Ett uppdrag där vi överfört över 3000 sajter från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition, åt ett stort svenskt universitet, avslutades precis. Äldre versioner av system slutar att stödjas efter en tid, och nu var det dags då Microsoft slutar att stödja äldre versioner av SharePoint-plattformen, vilket gör det nödvändigt för organisationer att uppgradera sina system.

Läs mer

Salesforce är på världsturné: vad tyckte de som var på plats i Stockholm?

Salesforce är världens största CRM och Salesforce World Tour Essentials hölls i Stockholm igår, här berättar vi mer och får reda på vad vår Teamlead Calle och projektledare Fredrik tyckte, som var på plats.

Läs mer

DevCore söker nya kollegor! Både Salesforce-utvecklare och IT-support/-tekniker

Nu söker vi nya medarbetare till både Salesforce-teamet och till vår drift-, support-, och nätverksavdelning.

Läs mer

DevCore ger Neuro 10 000 kronor i påskpeng efter omröstning online

Organisationen Neuro fick tiotusen kronor i påskgåva efter en omröstning där DevCore bad personer rösta fram sin favoritorganisation inom välgörenhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser