DevCore ordnar ny VPN-tjänst för globalt MedTech-bolag

Ett globalt Medtech-bolag hörde av sig till oss med problemet att de hade svårt att få in försäljningsrapporter från sina säljare i Kina. Bolaget i fråga tillverkar och säljer apparatur för medicinsk behandling och har försäljningskontor över hela världen.

Vi ställde frågan: Varför kör ni inte processen i Salesforce? Vi fick då svaret att Salesforce var för långsamt!

 

DevCore tog sig an uppgiften att hjälpa kunden genom att undersöka problemet. Vi började med att intervjua VD och personer på nyckelroller. Vi fick reda på att servern som de använder står i Europa medan Kina sitter bakom en massiv brandvägg - vilket resulterar i otroligt långa svarstider. Rutinen var att säljarna utbytte Excel-ark mellan Kina- och Europakontoren för att sedan manuellt lägga in all data i bland annat Salesforce CRM. Det kom även fram att säljarna i Kina satt i ett externt system och registrerade samtal och ordrar.

Efter utförd analys tog DevCore kontakt med China Telecom och bad dem ta fram en offert på en VPN-tjänst som skulle kunna kringgå brandväggsproblemet, vilket China Telecom återkom med.

 

DevCore utförde Proof of Concept, där vi testade hypotesen och säkerställde effektivitet och funktion. Lösningen gav snabbare svarstider mot Salesforce-servrar i Europa. Svarstiderna gick ned från två minuter till två sekunder!

 

Den nya VPN-tjänsten kunde således erbjudas och börja användas direkt av kund och försäljningschefen med flera slipper framöver att mata in data manuellt i flera dagar per månad.

 

 

Behöver ni också hjälp med att snabba på processer?

Vill ni öka er försäljning? Erbjuda bättre service? Få större kundkännedom?

 

Tveka inte att höra av dig till oss på info@devcore.se eller ring kontoret på 08-24 40 30

 

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser