Nyheter

Devcore har blivit utnämnda till Gaseller för andra året i rad.

Devcore sysslar främst med utveckling i .NET , PHP och har stort fokus på Sharepoint, Episerver och generell utveckling samt Salesforce.

Devcore har varit verksamma i 10 års tid och tycker att det är mycket roligt att vi får Utmärkelsen DI-Gasell för andra året i rad vilket tyder på att vår satsning på modern teknik med fokus på Kundens perspektiv är rätt.

SharePoint utbildning

För Devcore är det en ära att ha blivit tillfrågade att hjälpa framtidens SharePoint utvecklare att få vara med och påverka så att framtidens SharePoint utvecklare har rätt kompetenser när de kommer ut på arbetsmarknaden.

Vi ser mycket fram mot att få arbeta i ledningsgruppen och att få se hur eleverna utvecklas med hjälp av vår input.

För mer information:

Kontakta David Goldman på david@devcore.se

Sharepoint Frånvarohantering

Nu har vi skapat utökad funktionalitet för vår semesterkalender i sharepoint så att det nu finns som alternativt att få Frånvarohantering i Sharepoint.

Sharepoint Frånvarohantering fungerar för Sharepoint 2007 (Foundation, Standard, Enterprise )och Sharepoint 2010 (Foundation, Standard och Enterprise )

 

Vi har dessutom utökat funktionaliteten i Sharepoint med en webpart i Sharepoint där dagens frånvaro visas på förstasidan.

 

Vill du veta mer om Sharepoint och Sharepoint Frånvarohantering , kontakta oss på 08-244030 eller mail: info@devcore.se

Uppgradering Sharepoint Foundation 2007 till Sharepoint Foundation 2010

Devcore har som underkonsulter hjälpt till med uppgradering och migrering av SharePoint Foundation 2007 till SharePoint Foundation 2010 åt ett företag med några tusen anställda.

 I projektet ingick flytt av både ett intranät i SharePoint och ett extranät i SharePoint. Extranätet används dagligen av företagets kunder vilket ställde höga krav på minimal nertid och smidig övergång mellan de olika miljöerna.

 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er?

Kontakta Devcore på 08244030 , via mail på info@devcore.se, via formuläret till höger.

Eller läs mer om vad vi kan göra för er som SharePoint konsulter.

Sharepoint Ärendehantering

Devcore har efter flertalet lyckade implementationer av ärendehantering åt diverse kunder skapat en färdig modul för sharepoint ärendehantering så att kunder enkelt ska kunna hantera sina kunder eller interna ärenden inne i sharepoint.

Ett färdigt Ärendehanteringssystem som är fullt integrerat med Sharepoint med Funktioner för aviseringar, mail, status, roller och mycket mer är nu lätt att implementera i våra kunders miljöer , det går dessutom att integrera med annan funktionalitet som crm, dokumentbibliotek , kundlistor , kontaktpersoner och annat.

 

VIll du veta mer, läs på Sharepoint ärendehantering

 

Eller kontakta oss via telefon 08244030 eller på mail till info@devcore.se

Kostnadsbesparing

Devcores Support och Driftsavdelning har genomfört ett projekt där de gått igenom företagets alla mobiltelefoner/mobila bredband och sammanställt dessa för att få en överblick över bindningstider, avtal och liknande.

Därefter har samtal och möten skett med operatörer för att kundanpassa prislistor för bästa pris och produkt till kund.
Detta innefattar allt ifrån fasta avgifter, nya mobiler och utlandspriser.

Ännu en certifierad EpiServer-utvecklare!

Vi har valt att lägga ytterligare fokus på att våra konsulter ska certifiera sig i olika teknologier och vi tycker att det är jättekul att en av våra konsulter valt att ta ett ytterligare certifikat och denna gång då i Episerver.

 

Devcore har flertalet certifierade utvecklare och jobbar kontinuerligt på att vidareutveckla våra konsulter och vårt bolag med ny teknik.

Mobilsite i Episerver släppt med hjälp av Episerver MobilePack.

Mobilsite i Episerver släppt med hjälp av Episerver Mobile pack.

Desing och utveckling gjort av Devcore samt inbyggd funktion för geopositionering med  jquery-mobile och hemmasnickrade kartfunktioner med Google Maps.

Tekniker: Episerver CMS 6, Episerver mobile pack , Jquery och .NET

Devcore får uppdrag för implementation av Webshop i Salesforce

Devcore har fått i uppdrag av en kund med fokus på ny teknik att implemenera Idaapp samt specialanpassa denna för kundens behov i salesforce.

Devcore är Salesforce partner med kärnverksamhet i Stockholm men vi kan hjälpa företag i hela Sverige och Europa.

 Läs mer om vad DevCore kan göra med Salesforce för er på vår sida om Salesforce.