Rekommendationer

Här är några omdömen vi fått från våra fantastiska kunder. På webben har vi inte namn och företag med, men vi lämnar gärna ut uppgifter samt ger kundreferenser vid kontakt med er.

 

 

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

”Det som gör DevCore till en fantastisk partner till oss är deras servicekänsla, flexibilitet, snabbhet och förmåga att veta vad, och hur, vi vill ha det. Ett extra plus i kanten är att de är genuint intresserade av de frågor vi arbetar med. Deras stöd och breda kompetens skapar trygghet för oss som organisation och vi vet att de alltid gör sitt allra bästa för oss. Bra samarbeten och bra relationer är en nyckel till framgång. DevCore är enormt uppskattade av hela arbetsgruppen och bidrar stort till våra framgångar.”

"I wanted to let you know how happy we are with the developers at Devcore. Markus, Marcus Å, Marcus B, Kristian, Calle, and recently Per are all great to work with. Not only are they talented developers, they contribute beyond what we ask for by making recommendations and being agile.”

”DevCore har under lång tid varit leverantör av tjänster åt mig inom flertalet tekniker (PHP, SQL m fl) och områden (Salesforce, Episerver m fl). DevCores styrka är att de är extremt lyhörda för kundens behov och alltid levererar.”

”Av så många olika skäl är vill jag bara nämna att det känns otroligt bra att vara kund hos er, tack! Gillar arbetet du gör för oss och du är en väldigt bra ambassadör för Devcore (inkluderar även Petter och Daniel) 😊

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

” Jag vill att du ska veta att jag tycker samarbetet fungerat mycket bra med er under åren. Vi har alltid fått bra hjälp både i planerade och i akuta situationer. Dina konsulter levererar vad de säger, de tar egna initiativ och kommer med bra förslag på lösningar. Förra veckan slog jag rekord i kontakter med er - Marcus B, Jonas, Patrik, Per och Kalle och jag vill hälsa att jag är nöjd över hur bra och enkelt det alltid är med er.”

Samarbete mellan DevCore och oss har pågått under mer än fem års tid. DevCore har alltid på ett positivt och hjälpsamt sätt, samt inom riktlinjer och budgets som överenskommits, levererat det vi har efterfrågat.

Vi kan därför varmt rekommendera DevCore för liknande uppgifter i andra sammanhang.”

”Vi har tagit ett beslut om att förlänga EpiServer ytterligare ett år. På så sätt får vi tid att utveckla den nya hemsidan parallellt. Det är den nya marknadschefen som ansvarar för hemsidan.

Stort tack Markus för ditt och DevCores stöd under dessa fyra år. Ni är verkligen superproffsiga – serviceminded, kloka och roliga att samarbeta med.

Önskar dig en riktigt fin sommar så hoppas jag att vi ses i andra sammanhang framöver 😊

”Vi har under ett flertal år arbetat med DevCore som IT-partner. Under denna tid har vårt företag och dotterbolag genomgått stora förändringar, vilket också påverkat kraven på vår IT-miljö. Vi ser ett stort värde i DevCores breda kompetens, vilket gjort att vi istället för anställa egna IT-medarbetare fullt ut kan köpa den kompetens vi behöver. Det blir flexibelt, kostnadseffektivt och säkerställer att vi alltid högsta möjliga IT-kompetens i bolaget. Vi mycket nöjda med den IT-lösning som vi tillsammans med ledningen för DevCore skräddarsytt för våra behov.”

”Vi är sedan länge kunder hos DevCore som hjälper oss med programmering. I DevCore har vi hittat en stabil och seriös leverantör som med stort engagemang stödjer oss både löpande och vid olika typer av arbetstoppar. Vi är mycket nöjda.”

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. Vi har dessutom haft David Goldman som ansvarig för helhetsstrategin.

DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

"Vill passa på att tacka dig Alex W för all hjälp, du och ni på DevCore har alltid varit superproffsiga och ni har hela tiden varit ett stort stöd för mig och oss!"

”Vi har engagerat underkonsulter från DevCore för att komplettera den egna bemanningen i uppdrag där det behövts resurser inom renodlad .NET-utveckling, SharePoint, rapportmiljöer, integrationer och teknik. DevCore har på ett professionellt sätt bidragit till våra lösningsleveranser och övriga åtaganden.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med.

Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Mejla gärna direkt till vår VD David, om du vill bidra med synpunkter, tankar eller idéer: david.goldman@devcore.se

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!