Dokumenthantering i SharePoint

Ett modernt och skalbart dokumenthanteringssystem som interagerar med er befintliga IT-miljö.

SharePoint stödjer ditt företags behov av dokumenthantering genom att tillhandahålla ett stort antal dokumenthanteringsfunktioner som låter dig göra följande:

  • Lagra, organisera och hitta dokument.
  • Se till att dokumenten är konsekventa.
  • Hantera metadata för dokument.
  • Hjälpa till att förhindra att fel personer får tillgång till eller använder dokumenten.
  • Säkra konsekventa verksamhetsprocesser (arbetsflöden) för hur dokument hanteras.
  • Söka på innehåll, metadata, namn, person m.m.

DevCore Dokumenthantering fungerar direkt i SharePoint, Teams och Microsoft 365. Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. DevCore Dokumenthantering, och våra andra programvaror, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden, detta gör att det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Det är enkelt att ansluta till, komma åt och redigera i systemet på arbetsplatsen, hemmakontoret, hemifrån via webbläsaren, intranätet, mejlen, jobbkalendern och Microsoft Teams. Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag, så har ni alltså Microsoft 365 redan som produktivitetslösning i er organisation.

Det blir enkelt att hålla koll på era dokument

SharePoints dokumenthantering är ett enkelt och bra sätt att få koll på dina dokument inom organisationen, du kan dela dokument, versionshantera, checka in och checka ut dokument samt arbete samtidigt i ett och samma dokument.

För en organisation som tidigare använt exempelvis nätverksmappar är dokumenthantering med SharePoint mycket bättre och det går enkelt att importera gammal struktur eller skapa ny sådan.

SharePoint dokumenthanteringssystem är bara en av alla tillämpningar som kan göras med SharePoint. Webbplattformen kan även användas för intranät och ärendehanteringssystem.

Vill ni veta mer? Se en demo?

Få mer info om en bra lösning som passar era behov. Kontakta oss!

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!